Copyright

© Copyright 2013 – 2021 Scribflow.nl

Scribflow.nl is een geregistreerd merk van D1G1TAL

Alle rechten voorbehouden.

Deze site geniet auteursrechtelijke bescherming. Deze site is bestemd voor eigen of intern gebruik van onze klanten, waarbij het niet is toegestaan de site te verveelvoudigen anders dan door het downloaden en bekijken daarvan op een enkele computer, en/of het printen van een enkele hardcopy. Zonder schriftelijke voorafgaande toestemming van D1G1TAL is het niet toegestaan deze site op andere wijze te verveelvoudigen, door te zenden of beschikbaar te stellen op een netwerk. Het is niet toegestaan deze site te framen.

Merken

Alle woord- en beeldmerken op deze site zijn eigendom van D1G1TAL, tenzij anders aangegeven. Zonder schriftelijke toestemming van D1G1TAL is het niet toegestaan gebruik te maken van deze merken.

Informatie op de website

Deze site is bestemd voor het verstrekken van informatie aan onze klanten.

Op deze website kunnen interactieve pagina’s aangeboden worden zoals reviews en reacties op nieuwsberichten. D1G1TAL is niet verantwoordelijk voor meningen en boodschappen die door bezoekers/gebruikers op de website geplaatst zijn, en deze meningen en boodschappen geven niet de mening of het beleid van D1G1TAL weer.

Voor meer informatie gaat u naar de klantenservice.

D1G1TAL
Handelend onder de naam van: Scribflow.nl
Velperplein 23-25
6811 AH Arnhem
Nederland
KvK 82628629
BTW