Hoe werkt Digitaal Ondertekenen?

Simpel. Eenvoudig. Gemakkelijk. 3 keer zo snel.

Start de ondertekening in een paar minuten

Start direct met je besparing in tijd en moeite en geef de ondertekenaar een bijzondere ervaring. Upload je contract, verstuur digitaal, track de wijzigingen en onderteken digitaal. Veilig en geborgen. Alles op één plaats.

 

Upload je bestand

Het uploaden van je contract is zo gedaan. Of het nu Word of Excel is. Scribflow accepteert alle veelgebruikte bestand types. Je hoeft alleen nog maar je invulvelden te maken.

Maak je contract verzendklaar

Stel vast wat de ondertekenaar mag invullen en waar de digitale handtekening geplaatst mag worden.

Verstuur de ondertekening per e-mail of sms

De ondertekenaar ontvangt per e-mail of sms een melding om te ondertekenen. En kan ter plekke toegang krijgen tot het document om te ondertekenen.

Maak account aan en identificeer jezelf

Een account aanmaken is zo gedaan. En krijg toegang tot de meeste veilige onderteken omgeving van de wereld. De ondertekenaar ondertekent op basis van meerdere athenticatie kenmerken. Hierdoor kan je waar en wanneer je maar wil het document digitaal ondertekenen en is het juridisch bindend.

Track wijzigingen met cryptografische technologie

Door de allerhoogste standaarden en protocollen worden documenten getrackt en gevalideerd. Hierdoor is de digitale ondertekening juridisch rotsvast.

Onderteken waar en wanneer je maar wil

Je hoeft nooit meer te printen, te ondertekenen en opnieuw in te scannen. Scribflow zorgt voor een digitale ondertekening waar en wanneer het je uitkomt.

Veilig, geborgen en juridisch bindend

Overzicht nodig van al jouw contracten? En welke ondertekend zijn en welke aandacht nodig hebben? Scribflow geeft overzicht.

Wil je weten hoeveel geld je bespaard
met Scribflow?

Doe de quickscan

Leer hoe je op ieder contract

Minuten tijd bespaart

Probeer het uit: eerste twee documenten gratis