Over Scribflow

Onze missie is simpel

Eenvoudig en juridisch rotsvast ondertekenen mogelijk maken

Van ergernis naar oplossing

Soms loop je ergens tegenaan en is een ergernis er gewoon ingeslopen in je dagelijkse routine. Zonder dat je het merkt, ben je onbedoeld iets aan het doen wat echt anders kan. Zo ook bij de initiatiefnemer van Scribflow.

Paul Kölzer | initiatiefnemer Scribflow

Paul Kölzer | LinkedIn

Als sales professional heeft de oprichter Paul Kolzer in meerdere rollen dagelijks te maken met het afwikkelen van contracten die ondertekend moeten worden. Het mailen, uitprinten, ondertekenen, scannen en weer terugmailen van contracten neemt zo dagelijks minutenlang, zo niet, nog meer tijd, in beslag. Zonde van je kostbare tijd.

Dit uiteraard los van kwaliteit en/of juridische rechtsgeldigheid.

Dat moet toch anders kunnen, was zijn gedachte?

Hoe een dagelijkse ergernis leidt tot een oplossing voor velen. Paul ging op zoek naar een oplossing. En die werd gevonden. Bij Signiflow. Een partnership werd geboren. Een team van mensen, die dit probleem herkenden, werd samengesteld en brengt de oplossing naar de nederlandse markt.

Ondanks dat Paul zelf niet in de dagelijkse operatie van Scribflow betrokken is, beveelt hij iedereen aan om Scribflow uit te proberen.

’s Werelds beste onderteken software

Als één van de meest betrouwbaarste techbedrijven van de wereld is Signiflow een partership aangegaan met Scribflow. SigniFlow Advanced Digital Signature Solutions helpt bedrijven in de hele wereld om aan de vereisten van eIDAS te voldoen en deze te overtreffen door gebruik te maken van de modernste digitale cryptografische elektronische handtekeningtechnologie (X.509). Met deze cryptografische technologie ondertekenen bedrijven en hun klanten documenten veilig en op afstand, met de wetenschap dat de ondertekening wettelijk bindend is en conform state-of-the-art digitale handtekeningen protocollen plaatsvindt.